Vælg en side

Vi søger 4 demens hjælpere til Privat hjem

Min mand Bjørn og jeg bor på Nybjerg Mølle i Egtved, Bjørn er 52 år og har demens i moderat til svær grad. Vi søger et team af hjælpere, der skal være sammen med Bjørn i alle hans vågne timer.

Bjørns demens har udviklet sig til et niveau, hvor han skal afskærmes for indtryk. Han skal have meget faste strukturer i en genkendelig hverdag med målrettet aktiviteter og meget hvile.

Bjørn har brug for personlig hjælper til

  • at guide ham i hverdagen, hjælpe ham med at tolke og forstå hvad der sker omkring ham.
  • at lave aktiviteter som gå ture, hugge brænde og andre udeaktiviteter.
  • at skabe stabilitet og struktur i hverdagen,
  • at udfordre ham mentalt, så han får brugt sin hjerne på en konstruktiv måde, og ikke bliver overladt til sig selv, med tankemylder, fejlkonklusioner, paranoia og angst til følge.

Vi søger

  • Du ønsker at indgå i et dynamisk og innovativt team, i tæt samarbejde med familien.
  • Du skal være engageret og være oprigtig interesseret i mennesket bag sygdommen.
  • Du skal kunne forstå din rolle som Bjørns livline, og når du er på vagt altid være et par skridt foran i aflæsning af hans behov.
  • Du skal kunne fremstå med autoritet og myndighed overfor en mand, der har været vant til at bestemme, og som stadig er stærk i sin vilje.
  • Du skal have humor, for vejen til kommunikation med Bjørn er ofte gennem humoren.
  • Du har ikke en specifik faglig baggrund, men er vant til at arbejde med mennesker. Vi ønsker et så bredt team som muligt. Kemi og lysten til at hjælpe vil være det afgørende.

Om Bjørn

Bjørn har været et aktivt udemenneske, som elsker naturen, og er stolt af sit fædrene hjem, som vi bor på i dag. Bjørn har som følge af sin demens stort set mistet sproget. Alt hvad han vil sige er altid i kontekst, men det kræver tid og tålmodighed at lære at forstå hvad han vil sige.

Bjørn har haft nogle psykotiske angst anfald, hvor han føler alt bliver taget fra ham, og han skal forsvare sig. Disse anfald skyldes mistolkning og vil kunne dæmpes ved den rette pleje og omsorg.

Hjemmet

Jeg arbejder hjemmefra, og har indtil nu selv passet Bjørn. Vi har 3 drenge, 2 (teenagere) hjemmeboende. Vi har hund, kat, geder og høns.

Send ansøgning inden 17. Oktober til julie@livetmedalzheimer.dk. Skriv BJØRN i emnefeltet.

Ansættelse så hurtigt som muligt, da jeg pt står med opgaven alene.

Du kan med fordel se dokumentaren ”En Stille Forsvinden” på dr.dk fra dec. 2016. Eller læse min Blog www.livetmedalzheimer.dk

Aflønning jf Vejle Kommune 149 kr. i timen plus tillæg